VTEM skitter

Mos e shpërdoro ujin

Uji është jetë
VTEM skitter

Uji është burimi më i vyer

Nëse ekziston mrekulli në këtë planet, ai është uji
VTEM skitter

Uji është jetë

Ruajeni atë
 

Tarifa dhe Shërbime

Tarifat dhe shërbimet për furnizimin me ujë të pijshëm dhe shërbimin e largimit të ujrave të ndotura

Lexo më shumë
 

Mënyrat e Pagesës

Ju mund te paguani faturen tuaj tek bankat e nivelit të dyte, postë, Unioni Financiar ose në arkat e UKD-së

Lexo më shumë
 

Oraret e furnizimit

Informacion për oraret e furnizimit me ujë sipas zonave përkatëse në qarkun e Durrësit

Lexo më shumë
 

Shërbimi ndaj Klientit

Duke u shërbyer konsumatorëve tanë ne rritemi profesionalisht, duke u rritur ne u shërbejmë atyre edhe më mirë

Lexo më shumë

Projekte

 • Rrjet i ri për zonën e Kënetës

  Ujësjellës Kanalizime Durrës përfundon investimin për përmirësimin e furnizimit me ujë të pijshëm të zonës së lagjes nr 18 në rrugën kryesore...

  Investimi te ish reparti i Marinës

  Ujësjellës Kanalizime sh.a Durrës pritet të marrë shumë shpejt në dorëzim investimin për furnizimin me ujë të pijshëm të zonës tek ish reparti i...
 • Leximi elektronik i matësave

  Për të realizuar hedhjen e të dhënave të përmendura më sipër sipas koordinantave përkatëse , shoqëria ka tenderuar pajisjet elektronike PDA që...

  Azhornimi i rrjetit

  Paralelisht me azhornimin e klientit, UKD po realizon edhe azhornimin e rrjetit ekzistues të furnizimit me ujë të pijshëm për të gjtihë zonën që...

Lajme